За нас

Учебен център МЛАДЕНОВИ

ucУчебен център „Младенови” отвори врати през септември 2007 като единственото по рода си място на територията на община Костинброд предлагащо качествено обучение в две основни насоки – чужди езици и танци. Директорът по учебната дейност – Венчé Младенова подбра квалифициран екип от млади и амбициозни хора с педагогическо образование, специалисти в работата с деца и преподаването на възрастни според най-съвременните методи на обучение. Красимир Младенов, административен директор, от години се занимава с танци. Плод на неговите усилия са групите по модерни, народни и брейк танци.

През тези години учебният център изгради добро име, благодарение на квалифицирания си екип от преподаватели. Работата му беше високо оценена и от Министерството на държавната администрация и Нов Български Университет в сътрудничество, с които проведе курсове за усъвършенстване работата на общинската администрация в града.

Учебен център „Младенови” издава сертификати по критериите на Европейската езикова рамка за положения в края на обучението изпит.

Ние можем да осигурим качествено обучение за Вас и Вашите деца, тук, в Костинброд, без да се налага да губите време и пари в пътуване. Заповядайте при нас!

Венчé Младенова

1150376_10151749649054484_1925298470_nВенчé Младенова е завършила Испанска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски” и магистратура „Преводач редактор”. Понастоящем е преподавател в катедра „Западни езици” на Софийския университет. Занимава се с икономически испански език и испански за сферата на туризма. Защитила е магистърска степен с кратък учебен испанско-български речник на икономическите термини. Води кандидатстудентски курсове, занимава се с преводи на специализирани текстове. Работила e по международни проекти, в сътрудничество с държавни и неправителствени организации и с издателство „Колибри” в подготовката на двуезичен испанско-български речник. От 2007 г. се занимава с подбора на кадри, контакта с клиенти и организирането на работата на учебен център ”Младенови”.

Красимир Младенов

dj-krasi

Красимир Младенов (DJ Краси) работи като DJ и озвучител от 1999 г. Има зад гърба си хиляди часове зад пулта в софийски дискотеки и клубове, множество частни и караоке партита, над 500 сватби и детски рожденни дни. Работи съвместно с много известни диджеи, продуцентски къщи, агенции и аниматори. Разполага с богата фонотека,  собствена озвучителна и осветителна техника. От 2007 г. ползва едни от най-новите софтуерни решения за  миксиране на музика и видео директно от грамофонни плочи ( Малко видео 🙂 ).  Ако това е диджейят за Вашето тържество, свържете с Краси на тел: 0889 626 986 или на е-mail: hohorobohoro@abv.bg.

Съвместно със съпругата си Красимир Младенов управлява учебен център “Младенови”, предоставящ образователни услуги по чужди езици, български и математика и отговаря за заниманията по плуване и танци.  

 

Разходка в УЦ „Младенови“