• Call : +359 88 971 33 60

За нас

Учебен център МЛАДЕНОВИ

ucУчебен център „Младенови” отвори врати през септември 2007 като единственото по рода си място на територията на община Костинброд предлагащо качествено обучение в две основни насоки – чужди езици и танци. Директорът по учебната дейност – Венчé Младенова подбра квалифициран екип от млади и амбициозни хора с педагогическо образование, специалисти в работата с деца и преподаването на възрастни според най-съвременните методи на обучение. Красимир Младенов, административен директор, от години се занимава с танци. Плод на неговите усилия са групите по модерни, народни и брейк танци.

През тези години учебният център изгради добро име, благодарение на квалифицирания си екип от преподаватели. Работата му беше високо оценена и от Министерството на държавната администрация и Нов Български Университет в сътрудничество, с които проведе курсове за усъвършенстване работата на общинската администрация в града.

Учебен център „Младенови” издава сертификати по критериите на Европейската езикова рамка за положения в края на обучението изпит.

Ние можем да осигурим качествено обучение за Вас и Вашите деца, тук, в Костинброд, без да се налага да губите време и пари в пътуване. Заповядайте при нас!

Венчé Младенова

1150376_10151749649054484_1925298470_nВенчé Младенова е завършила Испанска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски” и магистратура „Преводач редактор”. Понастоящем е преподавател в катедра „Западни езици” на Софийския университет. Занимава се с икономически испански език и испански за сферата на туризма. Защитила е магистърска степен с кратък учебен испанско-български речник на икономическите термини. Води кандидатстудентски курсове, занимава се с преводи на специализирани текстове. Работила e по международни проекти, в сътрудничество с държавни и неправителствени организации и с издателство „Колибри” в подготовката на двуезичен испанско-български речник. От 2007 г. се занимава с подбора на кадри, контакта с клиенти и организирането на работата на учебен център ”Младенови”.

Красимир Младенов

dj-krasi

Красимир Младенов (DJ Краси) работи като DJ и озвучител от 1999 г. Има зад гърба си хиляди часове зад пулта в софийски дискотеки и клубове, множество частни и караоке партита, над 500 сватби и детски рожденни дни. Работи съвместно с много известни диджеи, продуцентски къщи, агенции и аниматори. Разполага с богата фонотека,  собствена озвучителна и осветителна техника. От 2007 г. ползва едни от най-новите софтуерни решения за  миксиране на музика и видео директно от грамофонни плочи ( Малко видео 🙂 ).  Ако това е диджейят за Вашето тържество, свържете с Краси на тел: 0889 626 986 или на е-mail: hohorobohoro@abv.bg.

Съвместно със съпругата си Красимир Младенов управлява учебен център “Младенови”, предоставящ образователни услуги по чужди езици, български и математика и отговаря за заниманията по плуване и танци.  

 

Разходка в УЦ “Младенови”